SKAPA LANDNINGSSIDOR  

 

På cQR plattformen kan du enkelt skapa dina egna mobila optimerade målsidor. Vi har redan förberett en uppsättning kategorier att börja med. Om du exempelvis vill marknadsföra dina fastigheter - skapa en landningssida, lägg till information om objektet och ladda upp bilder med ett par klick. Alla landningssidor som skapats med cQR plattformen är perfekt anpassade för smartphones och andra digitala enheter. 

SKAPA DIGITALA VISITKORT

Skapa en enkel hemsida för ditt företag eller privat bruk som är optimerad för smartphones webbläsare i bara några få enkla steg. Lämna dina kontaktuppgifter som ett digitalt visitkort och inkludera dina länkar till dina viktigaste sociala nätverk. På detta sätt hittar dina kontaktuppgifter lätt sin väg in i dina affärspartners och vänners adressböcker!

SKAPA EN LANDNINGSSIDA FÖR VARJE PRODUKT

Visa upp dina produkter på en smartphone genom att lägga till dina produkter här. Varje produkt har ett unikt namn, ett varumärke, en beskrivning, en bild, kontaktuppgifter och en länk för mer information. Alla produkter har unika QR-koder som leder till  optimerade landningssidor anpassade för smartphones.


SKAPA EN MOBIL LANDNINGSSIDA FÖR FASTIGHETER

Skapa en mobil landningssida för dina fastigheter. En potentiell kund som skannar QR-koden intill fastigheten får omedelbart all nödvändig information såsom pris, storlek och kontaktuppgifter på mäklaren till sin smartphone.


SKAPA DIGITALA KUPONGER

Digitala rabattkuponger kan ge mycket effektiva mobila reklamkampanjer. Skapa en mobil rabattkupong för dina kunder. De kan visa kupongen i din butik, pub eller restaurang för att få en gratis drink eller några extra procent rabatt på sina inköp.
Använd "dela" funktionen för att få ännu fler potentiella kunder till ditt företag.
 


E-POSTMEDDELANDE

Om du aktiverar den här funktionen kommer du få ett e-postmeddelande när en av dina QR-koder skannas, inklusive information om QR-kodens ID och plats.
Detta hjälper dig att spåra potentiella kunder som befinner sig nära din butik eller kontor, när de skannar koden
 

SKAPA DINA EGNA MOBILA SIDOR

Skapa en helt skräddarsydd landningssida genom att använda din egen HTML-kod.(BETA)

Go to top